fbpx

Slangegudinde kom til tro

Vidnesbyrdet fra denne unge kvinde gør indtryk. Fra selv at være en tilbedt slangegudinde følger hun nu Jesus.

 

Jeg hedder Bhagavatula, bor i Indien og er 27 år. Min familie min hinduer og vi tilbeder guder og praktiserer magi. Helt fra jeg var en lille pige var slangerne min favorit gud. Jeg plejede at fodre slangerne med mælk.

Da jeg var 12 år blev jeg bidt af en slange. Jeg fik medicinsk behandling, men efter tre dage forandrede min hudfarve sig. Jeg begyndte at opføre mig som en slange og satte mig nær slange hullerne i bakken.

 

Det var sådan et slangehul Bhagavatula sad og vogtede.

 

Min far sagde at jeg var en slange gudinde. Folk kom langvejs fra for at ofre penge, frugt og blomster til mig. Nyheden spredte sig over hele distriktet, og jeg blev en kendt slange gudinde. Ved siden af tjente mine forældre mange penge på det.

I juni 2018 kom der nogle evangelister til vores landsby. De begyndte at snakke om Jesus Kristus og havde Introkurset Det Nye Liv med. Da jeg læste det begyndte jeg at forstå at der findes en virkelig Gud og at Han er evig. Noget rørte sig i mit hjerte og jeg ble fyldt af glæde.

Den 16. august i 2018 kvælede jeg ned og gav mit liv til Jesus. Da begyndte jeg også at læse i Bibelen for at at lære min himmelske far bedre at kende.

 

Slangetilbedelse har en prominent plass i den gamle indiske kulturen, og det å drepe en slange ble ofte sett på som synd.

 

Jeg kastet alle slange idolene og ødela slange hullene våre. Etter at jeg gjorde det bandt foreldrene mine meg til et tre og pisket meg, og andre fornærmet meg.
De trodde jeg var blitt gal, og var redd for slangegudenes hevn.

Men jeg mistet ikke troen på Jesus, og i desember ble jeg døpt. Jeg forandret også navnet mitt til Maria. Nå bruker den Hellige Ånd meg til å bringe andre til den virkelige Gud! Be gjerne for foreldrene mine, at de også skal bli kjent med den sanne Gud.

Kilde: Troens Bevis bladet for Juli 2019Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter