fbpx
HighRes Kampanjekveld 3-3094

Om Troens Bevis

Jesus befalede: “Gå ud i hele verden og forkynd det gode budskab for alle mennesker.” (Mark 16:15). Det var hans sidste befaling, før han blev optaget til himlen. 42% af verdens befolkning har endnu ikke hørt evangeliet! Tusinder dør hver dag uden at tro på Jesus! Det kan du være med til at gøre noget ved!

 

Siden 1965 har Troens Bevis Verdens Evangelisering drevet missionsarbejder i store dele af verden. Det var Aril Edvardsen, bondedrengen fra Kvinesdal, der startede missionsorganisationen som holder til i Sarons Dal.

 

Arils tanke var, at støtte indfødte evangelister, der skulle plante menigheder blandt verdens unåede folkeslag. De indfødte evangelister skulle igen træne nye evangelister, der igen plantede nye menigheder. Der blev udviklet et gratis kursus, der gav en indføring i kristendommens ABC, specialtilpasset de helt kirkefremmede. På nye områder, med lille kristen virksomhed, blev store mødekampagner organiseret for at nå unåede folkegrupper. Store seminarer blev afholdt for at uddanne lokale arbejdere, og medierne blev et vigtigt middel til at nå folk, der aldrig havde været i kontakt med en menighed. Strategien blev en succes, og millioner af mennesker har siden fundet tro på Jesus.

 

Nøglen til de store resultater er støttepartnerne. Med deres støtte og forbøn har de hjulpet med at opbygge et missionsarbejde, som i dag når over 20 lande. Millioner af mennesker har siden begyndelsen for 50 år siden fundet tro på Jesus, og vi når stadig millioner af mennesker hver eneste dag!

Strategi, der virker

Vi arbejder sammen med lokale kirker for at nå ud med evangeliet. Lokalbefolkningen kender kulturen og sproget. De har troværdighed blandt deres egen befolkning. De tænker langsigtet og bygger varige strukturer. Vores strategi har været vellykket i 50 år!

  • Vi arrangerer store mødekampagner på strategiske steder med lille kristen
    virksomhed. Dette åbner op for kirkeplantning og mere traditionelle former for evangelisering.
  • Vi støtter indfødte evangelister, som planter menigheder blandt unåede folkegrupper, der igen træner nye evangelister og planter nye menigheder.
  • Vi giver gratis kurser til søgende og nye troende, der giver en grundig introduktion til den kristne tro.

1208

Evangelister (01/11/18)

17

Land (01/11/18)

574

Nye introduktionskursus studerende hver dag (2018)

154

Frelst dagligt igennem introduktionskursus (2018)

Vores virkegrener

Indfødte Evangelister

Er vores hovedfokus for at nå unåede folkeslag. En indfødt evangelist kender sproget og kulturen i sit eget land, undgår kulturelle misforståelser og kan fungere frit i områder, der ellers er lukket for udenlandske evangelister. De indfødte evangelister tager evangeliet til deres egne etniske grupper, strækker sig ud til nye områder og planter konstant nye menigheder.

Kampagner

Troens Bevis arrangerer kampagner på steder, der er strategisk udvalgt til at nå mennesker med Jesu budskab. Kampagnerne er rettet mod den yngre generation, og musik bruges bevidst som kommunikationsmiddel. Kampagnerne er et forsøg på at nå ud til områder, hvor traditionel evangelisering ikke er tilladt.

Opfølgning

Troens Bevis introkursus, New Life School, bliver delt ud til alle frelsningssøgende under kampagnerne, og er et vigtigt redskab i opfølgningsarbejdet for de indfødte evangelister. Kurset giver grundlæggende undervisning for søgende og nye troende. Introkurset er blevet oversat til mange sprog og er også tilgængelig som app. Denne appen kan du laste ned `{`a href=``https://app.nlschool.com`` title=``Last ned Det nye liv-appen```}`her`{`/a`}`.

Tre måter at bidrage på

Giv en gave

Kontonummer: 1-658-0546

Fonden Troens Bevis Danmark

Stavnsvej 25

DK-8381 Tilst

Fast støttepartner

Stå sammen med os i
verdens vigtigste opdrag.

Støtten går til evangelister,
kampagner og opfølgningsarbejde.

Bliv partnermenighed

Samarbejder er nøglen!
Sammen når vi længere ud med evangeliet.