fbpx

En fremmed kom med håb

Laxman (51) havde levet med en syg kone i mange år. Sjamanen som skulle hjælpe hende sagde i stedet for hvilken dag hun skulle dø. Men alt blev vendt da de fik besøg af en fremmed.

Jeg voksede op i en primitiv og afsidesliggende landsby i Nepal. Der giftede jeg mig med en kvinde fra nabolandsbyen. Vi var lykkelige til vi fik vores første datter, men så blev min kone syg. Hendes helbred blev stadig værre, og jeg opsøgte en sjaman for at få hjælp. Det er sjamanerne som sørger for sundhedspleje i vores landsbyer, igennem naturmedicin og kontakt med ånder. Men det eneste vores sjaman gjorde, var at udråbe datoen for hvornår min kone skulle dø. Jeg blev helt lamslået, og begyndte at lede efter anden hjælp.

Det var en forfærdelig tid, og alle i vores familie var bange.

Tiden gik og dødsdatoen for min kone kom stadig nærmere.
En dag, mens jeg hjalp min kone så hun kunne få lidt frisk luft på verandaen, kom en fremmed forbi og spurgte om han få lov til at fortælle os om Kristus.

Han fortalte om miraklerne som Jesus havde gjort. Han fortalte os også om frelsen som er tilgængelig for alle som tror.

Da sagde jeg, at hvis din Gud kan helbrede min kone efter alle disse år, så vil jeg tro. Da gav den fremmede mig et hæfte som hed Det Nye Liv fra Troens Bevis. Han bad også en bøn for min kone den aften, og hun begyndte at føle sig bedre. Da han var gået, læste jeg højt om den levende Gud og hans ufattelige kærlighed i hæftet vi havde fået.

Udover aftenen fortsatte min kone og jeg med at bede om helbredelse for hende i Jesu navn.

Til sidst faldt hun i en dyp og fredfuld søvn.

Næste dag vågnede hun udhvilet og helt frisk! Miraklet var sket!

Jeg ringede til den fremmede som havde givet os hæftet. Vi rejste til hans kirke og tog imod Jesus som vores frelser samme dag. Nu har vi virkelig fået et nyt liv på alle måder. Min kone er frisk, hun har overlevede dødsdatoen sjamanen gav hende, og vi oplever Guds omsorg i vores liv.


Troens Bevis støtter i dag omkring 1200 indfødte evangelister. En stor andel af dem bruger Introkurset Det nye liv for at formidle evangeliet til de unåde.

Støt Troens Bevis med en gave i dag.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter